Vacature: zelfstandig laborant buitendienst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandig werkende laboranten in de omgeving Deventer, Doetinchem, Utrecht, Breda en Groningen.

PLM Lab zorgt door het hele land voor asbestdeskundigen op locatie. Wij hebben veel expertise op het gebied van asbestanalyses en leggen de lat hoog wanneer het gaat om het bieden van de beste service. Of we nu eindbeoordelingen na asbestsanering (conform NEN2990) of een besmettings­onderzoek (conform NEN2991) uitvoeren, onze klanten kunnen rekenen op onze kennis en ervaring.

Zelfstandig laborant buitendienst

Je werkt vanuit huis. Je krijgt via ons hoofdkantoor de adressen en tijden door waar je de inspectie(s) gaat uitvoeren. Met jouw volledig ingerichte bus, uitgerust met mobiel laboratorium, reis je het land door om onderzoeken te verrichten. Dit kunnen o.a. asbestmetingen, visuele eindcontroles en luchtmetingen zijn. Door de vrijheid, zelfstandigheid, diversiteit aan klussen en contacten is iedere dag uitdagend en anders.

Werken bij PLM LAB

Wij bieden een uitdagende werkplek met goede arbeids­omstandig­heden waar veiligheid, kwaliteit en behoud van het milieu centraal staan. Onze organisatie biedt haar diensten op een topniveau dat jij helpt te bewaken en te verbeteren.

Herken jij jezelf hierin?

 • MBO werk- denkniveau
 • rijbewijs B
 • geen hoogtevrees
 • kruipruimtes in durven
 • goede ogen om door een microscoop te kunnen kijken
 • communicatief vaardig; je hebt met saneerders, klant en de norm te maken
 • beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
 • flexibel in werktijden, ook avond- en weekenddiensten volgens rooster

Wij bieden jou:

 • een volledig ingerichte bus
 • salaris tussen de € 2.200,- en € 2.750,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
 • contract op basis van 40 uur per week
 • pensioen
 • laptop en telefoon

Interesse in de functie?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@plmlab.nl onder vermelding van ‘vacature laborant buitendienst’. Of bel voor meer informatie met Jaap van den Berg via telefoonnummer: 088-7881788.

Deel dit bericht:

Recent nieuws

Vacature: zelfstandig laborant buitendienst

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandig werkende laboranten in de omgeving Deventer, Doetinchem, Utrecht, Breda en Groningen. PLM Lab zorgt door het hele land voor asbestdeskundigen op locatie. Wij hebben veel expertise op het gebied van asbestanalyses en leggen de lat hoog wanneer het gaat om het bieden van de beste service. Of we […]
lees meer

Vanaf nu ook VCA geaccrediteerd

Sinds kort zijn wij onderdeel van de 15.000 gecertificeerde VCA bedrijven. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en helpt ongelukken te voorkomen. Bij een aantal opdrachtgevers van PLM Lab is het keurmerk een vereiste, zoals bij Schiphol en Shell. Met deze accreditatie laten wij zien dat we investeren in de veiligheid […]
lees meer

De toegevoegde waarde van advies

Collega Sebastiaan Lovink adviseert en begeleidt projecten rondom vrijgave. Sebastiaan: “Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van eindbeoordelingen bij een van onze opdrachtgevers. Er was onduidelijkheid over hoe het werkgebied ingericht diende te worden met betrekking tot de te saneren asbesthoudende bronnen. Door het opvragen van de inventarisatierapportage en locatie bezoek, ontdekten wij een aantal onvolkomenheden, waaronder […]
lees meer